MTI/mszp.hu | Belföld | facebook KDNP pedofília stadionok
2017. február 08. 14:34

Mennyibe kerül az államnak a stadionok fűtése?

Az MSZP tudni szeretné, hogy mennyibe kerül az államnak a futballstadionok gyepének téli fűtése. A szocialisták erről írásbeli kérdés formájában is tudakozódnak.

Bangóné Borbély Ildikó országgyűlési képviselő szerdán, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, miközben a kabinet fontosnak tartja a stadionok fűtését, addig a családok otthonainak melegével már nem foglalkozik.

Az MSZP ezért pontosan tudni szeretné, hogy hány sportlétesítményben használnak gyepfűtést, és azok üzemeltetése egyenként mennyibe kerül az adófizetőknek - fejtette ki Bangóné Borbély Ildikó.

A politikus szólt arról is, a parlamentben kezdeményezik majd, hogy a fogyasztók a földgáz tényleges világpiaci árát fizessék és ne annál 50 százalékkal többet. Orbán Viktor és kormánya pedig adja vissza azt a pénzt, amit az elmúlt hat évben ellopott a családoktól! - tette hozzá.

Bangóné Borbély Ildikó sajtótájékoztatója elején felszólította a kormánypártokat, hogy azonnal ítéljék el és zárják ki soraikból Körmend napokban lemondott KDNP-s alpolgármesterét, aki sajtóhírek szerint egy fiatalkorú lánnyal folytatott viszonyt.