Mesterházy oda sújt, ahova köll!

Furkósbotot lengetve szállt be a választási küzdelembe Mesterházy Attila MSZP-elnök, aki kedd este nyitotta meg nem hivatalosan a kampányát.

– Egy középkorú úr bízta rám ezt az eszközt, hogy ezzel kergessük el a kormányt. Azóta itt tartom az irodámban – mesélte a pártelnök, miközben kedd esti élő produkció­jára készülődött, amelyben „kemény kérdéseket” igyekezett megválaszolni. A politikus készülődését a Blikk is végigkövette.
Több képért kattints!

– Több száz kérdés közül választottuk ki azokat, amelyeket a leg-gyakrabban szegeztek nekünk országjárásunk során. Korrupció, „elmúltnyócév”, minden: ilyet még nem csinált senki Magyarországon – hangoztatta Mesterházy. A politikus nem titkolta, hogy van benne némi drukk, hiszen „ez egy új műfaj”, amit nagy nyilvánosság előtt „követnek el”.

– Egy választási ígéretem van: egy új lift a székházba, mert ez csigalassú – viccelődött már útban az aréna felé a politikus.

A helyszínen minden megyéből öt ember foglalt helyet; kikötés volt, hogy nem lehettek párttagok. A válaszokat élőben lehetett követni a párt által erre a célra létrehozott egyenesen.hu honlapon, amellyel a kampány során a „jobboldali médiatúlsúlyt” kívánják megkerülni.

K. I.