2012. február 21. 15:32

Mi kerül ezen a Budai Gyulán 2.237.865 forintba?

Az elszámoltatási kormánybiztos még saját magával sem képes elszámolni, hiszen szerinte havonta ”csak” 1.240.665 forintja van hivatalosan. Persze akad még neki kormánybiztosként pimf 997.200 forintja havonta, de ez igazán lényegtelen, kár is számba venni. Szerintünk és az ország szerint ez összesen 2.237.865 forint, ami némileg több mint a miniszterelnöke által emlegetett 2 milliós bérplafon. Budai szerint nem. Ezek után egy cseppet sem csodálkozunk, hogy itt tart az ország, mert ha már az elSZÁMOLtatási kormánybiztos sem képes ortodox értelemben számolni, akkor mit várunk a többiektől?

A fentiekből matematikailag levezethető - bár nem mindenkinek… -, hogy ez a kiváló elme naponta 74.595 forintot keres, míg például egy munkanélküli matektanár napi nyolc órás közmunkában eltöltött egy hónap után visz haza 47 ezret. Persze a Fidesz szerint ”akinek nincs semmije, az annyit is ér”, tehát szerintük úgy kell annak a matektanárnak.

Azonban ez a pazar tudor, az elszámoltatások megkérdőjelezhetetlen géniusza joggal várja el átvert nemzetétől, hogy elszámoltatási útjait bőségesen fizesse meg. Így az egyre kevesebb munkahellyel és csökkenő életszínvonallal küszködő Szabolcs-Szatmár-Bereg megyeiek 4. számú választókörzetének képviselője 626.000 forint ”benzinpénzt”, pardon, választókerületi pótlékot is kap fizetése mellé. No meg egy szolgálati Audit. A legszebb, hogy ebből a pénzből már nem futja arra, hogy másfél év alatt gyakran meglátogassa választókerületét. Viszont érthető, hogy panaszkodik, karcos volt az Audi, amit kapott, mert igényes típus. A kérdés - hogy Budai Úrnak újabb (el)számolni valót adjunk -: ki fizeti a 430 forintos benzint? A kormánybiztos szolgálati Audijába a kormány tankol? De akkor miért kap egyáltalán választókerületi pótlékot, azaz a nép nyelvén: útiköltség-térítést?
Erre is választ várunk.

Ami pedig a mai HAZUGSÁGAIT illeti, egy jogvégzett ember legalább tudja már, hogy
-    a mai személyes meghallgatás nem tárgyalás volt,
-    egy ilyen meghallgatáson NINCS BIZONYÍTÁSNAK HELYE,
-    már csak azért sem, mivel a bíró nem is rendelte el a bizonyítást.

Viszont Budai Gyula továbbra is adós több válasszal:

-    Budai Gyula ma sem cáfolta azt a korábbi hírt, hogy ügyvédi irodája ellenjegyzett egy halott ember aláírásával ellátott adásvételi szerződést.
-    Budai Gyula ma sem cáfolta, az Országgyűlés honlapján részletesen megtekinthető keresetére vonatkozó adatokat (2.237.865-Ft/hó, azaz NAPI 74.595-Ft). Ez kecskével és kecske nélkül is ennyi.
-    Budai Gyula ma sem cáfolta, hogy a HM-től kapott belvárosi lakását töredék áron vette meg, jelentős kedvezményekkel, ugyanolyan eljárási szabályok szerint, mint az általa támadott ügyekben.

Javasoljuk tehát Budai Gyulának a matematikai ismeretek elsajátítását, a tükröt és a keresztényi igazmondás igényességét. Azonban még mindig nem tudjuk, hogy MI KERÜL EZEN A BUDAI GYULÁN 2.237.865 FORINTBA?!

Török Zsolt,
szóvivő