Miért hét évvel a történtek után?

Nem véletlen, hogy a nyíltan jobboldali Heti Válasz hét év után éppen akkor melegíti fel ismét az őszödi beszéd kiszivárogtatásának ügyét, amikor az egész ország a Fidesz által központilag szervezett, hangfelvétellel bizonyított trafikmutyibotránytól hangos.

Orbán Viktor és a pártját kiszolgáló sajtó naponta próbálja újabb és újabb álsztorikat kreálva elfedni az elmúlt húsz év legnagyobb, szervezett korrupciós botrányát.
    
A Fidesz első számú hetilapjának nyilatkozó fiatalember ma olyan súlyos, és meggyőződésünk szerint valótlan állításokat tett, amelyeket őszinte ember csak cáfolhatatlan bizonyíték birtokában hoz nyilvánosságra. Máskülönben az állítások nem többek egyszerű hazugságnál, tudatos és sajnos megszokott fideszes provokációnál.
    
Mások lejáratása, a karaktergyilkosság, politikusok "amortizálása" és besározása a Fidesz politikájának szerves része. Ezért nem lepődünk meg az újabb és újabb kísérletek láttán, sőt biztosak vagyunk abban is, hogy a Fidesznek a következő egy évben még számos hasonló provokációja lesz.
    
Felszólítjuk a Heti Választ és a nyilatkozót, azonnal álljon elő súlyos vádjait egyértelműen alátámasztó bizonyítékokkal! Amennyiben ezt nem teszik meg, valótlan állításaikért nem csupán a lelkiismeretük, de a törvény előtt is felelniük kell majd.
 
Az MSZP kiáll minden politikusa, szimpatizánsa mellett, akit igaztalanul, aljas eszközökkel támadnak!

MSZP