időközi választás Békéscsaba
2013. november 11. 16:13

Miklós Attila közlemény

A november 10-i időközi választáson tapasztalt alacsony részvétel jelzésértekkel bír minden politikai erő számára: példázza egyrészt a lakosság politikától való elfordulását, másrészt jelzi, hogy azon választók többsége, akik az Összefogás jelöltjét támogatták volna távolmaradtak a szavazástól.

Az időközi önkormányzati képviselő-választás eredményei azt mutatják, hogy a választók nagy része nem a szélsőséges politikai irányzatokban látja a jelenlegi kormánypártok leváltásának lehetőségét, hanem a demokratikus alapon szerveződő és demokratikus elveket valló szervezetekben.

Elengedhetetlennek tartjuk a demokratikus ellenzék minél szélesebb körű összefogását, amelynek a 2014-es országgyűlési és önkormányzati választásokra meg kell valósulnia. Ebben megerősített bennünket a kopogtatócédulák gyűjtésénél és azt követően kapott rengeteg támogatás és bíztatás, amivel az Összefogás jelöltjét megtisztelték a körzet választói.

A választáson elindult jelölteknek ezúton szeretnénk gratulálni. A megválasztott képviselőnek, hasznos és eredményes munkát kívánunk Békéscsaba és a körzet lakóinak érdekében.

Az MSZP Békéscsabai Szervezetének nevében:            
Miklós Attila
elnök