Milliókért viszkető tenyerek Újbudán

Milliókért viszkető tenyerek Újbudán
Havi kétmillió közpénzt keres az újságírónőt lökdöső-rángató újbudai Fidelitas vezér. Robot, géniusz vagy egyszerűen közpénzből fizetett pártkatona?
Az újbudai Fideszesek körében nagy kultusza van a politikai viták erővel történő befejezésének. Nem olyan régen Kerékgyártó Gábor önkormányzati képviselő, Fidelitas vezető gondolta úgy, hogy a politikai vitákat legegyszerűbben egy ruhafogassal lehet lezárni, ráadásul az ő tenyere még jóval a Főnök előtt kezdett el viszketni. A minap pedig egy másik Fidelitasos vezető, Szabó László gondolta hasonlóan lezárni a liberális sajtószabadság és az illiberális sajtószabadság közötti ellentmondást. Míg azonban Kerékgyártó egy párttársát verte el (talán már akkor sejtette, hogy beépített Simicska ügynök), addig Szabó László már a külső ellenséggel számolt le, aki nőnek és újságírónak álcázta magát, de a napnál is világosabb volt, hogy személyesen Soros György küldte a Brüsszelt megállítani akaró népgyűlésre fórumra.
 
De kicsoda is Szabó László, aki testével védi a Fidesz nagygyűlés résztvevőit a beszivárgó ellenségtől? >>> Kattints a szentimrevaros.blog.hu bejegyzéséhez!