Belföld, Gazdaság | trafikmutyi Felcsút Miskolc
2013. augusztus 06. 12:05

Minden szál Felcsútra vezet

Egyre jobban megmutatkozik a trafikmutyi valódi természete. Eddig is tudtuk, hogy a Fidesz Magyarország történelmének egyik legnagyobb méretű állami átverését vezényelte le a dohányboltok kisajátításával. Eddig is tudtuk, hogy minden ígéret ellenére nem a fiatalok védelméről szól az új kereskedelmi szabályozás. Eddig is tudtuk, hogy nem ötezer szegény család kenyérhez juttatása a cél, és hogy nem a megváltozott munkaképességű vagy rokkant emberek foglalkoztatása lebeg a Fidesz szeme előtt.

Azt is tudtuk, hogy a fideszes vezetők baráti maffiacsaládokon keresztül érdekeltek a trafikmutyiban. Most azonban Orbán Viktor közvetlen környezetébe is elvezetnek a cigaretta-ügy szálai. Felcsút alpolgármesterének testvére otthonától jóval messzebb, Miskolcon, Csömörön, Dunakeszin, Fóton, és Törökbálinton is megszerzett magának egy-egy trafikot. Vajon véletlen-e, hogy Felcsút egyik vezető tisztségviselőjének a fiacskája jutott ezekhez a busás hasznot hajtó üzletekhez?

De Miskolcon nem csak ő nyert. A város 84 nemzeti mutytiboltjából húszat két fideszes önkormányzati képviselő szerzett meg.

Így megy ez itt, a fideszes mutyiországban.

Minden egyes szál Felcsútra vezet. És lassan minden szál a tolvajkormány vezéréhez ér el.
Mindent megszereznek, csak a becsületüket vesztik el.

Gúr Nándor,
országgyűlési képviselő