Minisztériumi költések: tételesen számoljon el a korrupt Fidesz-kormány, mire ment el 2,6 milliárd forint!

Minisztériumi költések: tételesen számoljon el a korrupt Fidesz-kormány, mire ment el 2,6 milliárd forint!
Felszólítjuk a korrupt Fidesz-kormány minisztériumait, hogy tételesen számoljanak el, konkrétan mik voltak azok a „reprezentációs kiadások”, amelyekre 7 hónap alatt összesen 2,6 milliárd forintot költöttek! Mire szórtak el havonta több mint 370 millió forintot az adófizetők pénzéből?
Ahol ennyi pénz elfolyik, ott erős a gyanú, hogy olyan kifizetések is lehettek, amelyek mögött nincs is valódi teljesítés. Ezért tudni akarjuk, mire ment el mindannyiunk pénze!
 
Pontosan hol és milyen vendéglátásra, milyen ajándékokra tapsolt el havonta 3,5 millió forintot a Lázár János tárcájához tartozó Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. – amely elvileg a határon túli magyarság támogatásával foglalkozik, pályázati pénzeket és ösztöndíjakat oszt?
 
Konkrétan milyen ételre, italra és szállásra költött havonta több mint 2,5 millió forintot az elvileg migrációval foglalkozó Bevándorlási és Állampolgári Hivatal?
 
Milyen konkrét segítséget tartalmazott a Herman Ottó Intézet vezetői által igénybe vett stresszkezelés, hogy 873 ezer forint közpénzt kellett érte fizetni?
 
Szeretnénk tudni annak a képzési programnak a tartalmát is, amelyért 15,2 millió forintot fizettek a Földművelésügyi Minisztérium, hogy elsajátítsák az „önérvényesítés” és az „aktív hallgatás” tudományát.
 
A korrupt Fidesz-kormányzatnak el kell számolnia a magyar adófizetőknek, akiknek a pénzét költik! Nem pazarolhatnak, nem lophatnak következmények nélkül.
 
MSZP