mszp.hu | Belföld
2021. május 06. 17:16

Mirkóczki Zitát indítja Eger képviselőjelöltjeként az MSZP és a Párbeszéd

Az MSZP-ben és a Párbeszédben egyaránt hiszünk abban, hogy 2022-ben kormányváltásnál többre lesz szükség! Korszakváltás kell, aminek alapfeltétele, hogy minden körzetben a legmegfelelőbb jelölt legyen a Fidesz kihívója.

Az MSZP és a Párbeszéd Heves megye 1-es számú választókerületében Mirkóczki Zitát, az MSZP egri önkormányzati képviselőjét tartja a legalkalmasabbnak arra, hogy a két párt közös jelöltjeként induljon az előválasztáson.

2019-ben az egriek már bizalmat szavaztak Mirkóczki Zitának, akinek a győzelme hozzájárult a kizárólag pártérdekeket szolgáló fideszes városvezetés leváltásához. Jövőre pedig a Heves megyeieknek lehetőségük lesz arra, hogy az új Országgyűlésbe is olyan képviselőt válasszanak, aki a térség és az ott élők érdekeinek képviseletét tartja legfontosabb feladatának.

Eger már leváltotta fideszes vezetőit, 2022-ben pedig az egész ország megszabadulhat a Fidesz vezette kormánytól. Meggyőződésünk, hogy Mirkóczki Zita az előválasztást követően az ellenzéki pártok jelöltjeként, ezúttal az országgyűlési választáson sikeres kihívója lesz a Fidesznek, az egri központú körzetben.

A Fidesz zsarnoki rendszere legyőzhető, 2022-ben az önkényuralom felszámolásán túl pedig közösen létrehozunk egy demokratikus, szociális, környezettudatos, és összetartó Magyarországot.

MSZP

A hivatalos képet IDE kattintva találják.