mszp.hu | Belföld | Önkormányzat
2019. szeptember 25. 12:04

Molnár: a Fidesz bujkál a vita elől

„Az utolsó két hétben csúcsra fogjuk járatni a kampányt” – mondta Molnár Zsolt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A szocialisták budapesti elnöke hangsúlyozta: kiélezett verseny folyik Karácsony Gergely és Tarlós István között.
Molnár szerint a Fidesz bujkál a vita elől, mivel nincs igazi mondanivalója, csupán annyi, hogy ráküldik Pikó Andrásra a rendőrséget.
 
A hirdetési lehetőségek és a közterületi reklámok elfojtásával is igyekeztek a kormánypártok megakadályozni, hogy kampányhangulat alakuljon ki, azonban az ellenzék a törvényes keretek között mindent megtesz, hogy ezeket kijátssza és fokozza a kedvet a választáson való részvétel iránt – tette hozzá a szocialista politikus.
 
 
Molnár a következő időszak egyik legfontosabb feladatának a bizonytalanok megszólítását tartja, így az ellenzék kampányzáróján sem a tömegdemonstrációra, hanem az üzenetek megfogalmazására fektetik a hangsúlyt.
 
A szocialisták budapesti elnöke a műsorban megköszönte Kálmán Olgának és Kerpel-Fronius Gábornak, hogy támogatják Karácsony Gergely kampányát, és arra kérte az ellenzéki szavazókat, hogy menjenek el szavazni október 13-án, és támogassák az ellenzéki jelölteket.
 

Kapcsolódó párttagok