mszp.hu | Belföld
2024. március 13. 15:28

Molnár Zsolt 1 millió forint adományt vitt a székelyudvarhelyi Tamási Áron Gimnáziumnak

Molnár Zsolt 1 millió forint adományt vitt a székelyudvarhelyi Tamási Áron Gimnáziumnak
Erdélyből, Székelyudvarhelyről jelentkezett be csütörtöki sajtótájékoztatóján Molnár Zsolt. Az MSZP pártigazgatója a Tamási Áron Gimnázium épülete előtt mondta el, átadta az intézmény igazgatójának azt az 1 millió forint adományt, melyet a kollégiumi tragédia kárenyhítésére gyűjtött párttársaival.

Az MSZP pártigazgatója Bihal Dávid 15. kerületi szocialista önkormányzati képviselővel és Lukoczki Károly 17. kerületi MSZP-s polgármesterjelölttel látogatott Erdélybe. A decemberi tragédia után Molnár Zsolt azonnal adománygyűjtést hirdetett, mint az Országgyűlés Nemzeti Összetartozás Bizottságának alelnöke és az MSZP pártigazgatója. Ilyen nagy baj esetén minden segítség jól jön, 1 millió forint ugyan nem fog megoldani minden problémát, de hozzájárulhat ahhoz, hogy a diákok új berendezéseket és bútorokat kaphassanak.

Molnár Zsolt köszönetét fejezte ki pártja közössége felé is, akik patriótaként azonnal tudták, felelősséggel tartoznak a Kárpát-medencei magyarságért, ilyen helyzetekben szolidaritásra van szükség. Az MSZP pártigazgatója a gimnázium igazgatójának is megköszönte a jószívvel összegyűjtött adomány átvételét.

„Fontos az összetartozás, fontos a nemzeti minimum és fontos lenne az, hogy mindenki keresse a békességet a magyarok között, mi bízunk benne, hogy a nemzeti ünnep is erről fog szólni” – zárta gondolatait a március 15-i ünnepségre utalva Molnár Zsolt.

Kapcsolódó párttagok