mszp.hu | Belföld
2019. október 12. 10:16

Molnár Zsolt: Karácsony meg fogja nyerni

Molnár Zsolt: Karácsony meg fogja nyerni
Szoros, „célfotós” győzelmet jósolt Karácsony Gergelynek a főpolgármesterségre Molnár Zsolt, a szocialisták budapesti elnöke pénteken.
De miután élőben meghallgatta Karácsony kampányzáró beszédét, azt mondta „módosítja vallomását”.
 
„Budapest következő főpolgármesterét hallottuk.
 
Nem lesz célfotó, meg fogja nyerni” – mondta Molnár az ATV Egyenes beszéd című műsora vendégeként.
 
Karácsony már az eljövendő évek ellenzéki politikájának üzent az egész országban, hiszen hadat üzent a „borkaizmusnak, annak a polipnak, amely csápjaival ezt az egész országot befedte” – mondta Molnár.
 
A szavazók bizonyára fölteszik maguknak a kérdést, akarnak-e olyan országot, ahol így mennek a dolgok, s ahol például Nikola Gruevszki, egy „körözött politikusbűnöző”, szavazhat a választáson Budapest V. kerületében.
 
Ha az ellenzékiek elmennek szavazni, bár nem lesz kolbászból a kerítés, új korszak nyílik hétfőtől – vetítette előre.
 
Hozzátette: a Borkai-ügyre jó megoldás lenne, ha Borkai maga bejelentené, hogy visszalép, vagy ha a Fidesz elnöke, Orbán Viktor szólítaná fel erre. Most ugyanis az látszik, hogy sem a kormánypárt, sem a sajtója, sem a jelenlegi főpolgármester nem tud mit kezdeni a helyzettel.
 
Ugyanakkor, folytatta Molnár, Borkai visszalépésével a történet jogi része még nincs lezárva, ennek a végére kell járni. 
 
Ezért is kért mindenkit, menjen el szavazni, vigye a családot, a rokonokat, és szavazzanak az ellenzéki polgármester- és képviselőjelöltekre és az ellenzék megyei listáira.
 
Karácsony a kampányzáró beszédében elsorolta, mi mindenért nem mennek az emberek szavazni: mert mocskosnak tartják a politikát; mert úgy érzik, ők nem tudnak változtatni; mert minden politikust egyformának tartanak, aki „csak repülőn utazgat”.
 
„Mondjátok el neki, hogy ez nem igaz. Mondjátok el neki, hogy menj el szavazni, és a szavazatoddal küldd el a közéletből a jó fenébe az összes helikopterező, kurvázó, kábítószerező, korrupt senkiházit” – mondta Karácsony.
 
Hangsúlyozta: vasárnap nemcsak helyi vezetőket, hanem jövőt is választunk.

Kapcsolódó párttagok