mszp.hu | Belföld
2024. március 04. 14:20

Molnár Zsolt: Visszautasítom a nemtelen támadásokat, állok a vizsgálat elébe!

Molnár Zsolt: Visszautasítom a nemtelen támadásokat, állok a vizsgálat elébe!
A rendszerváltás óta eltelt idő legnagyobb közéleti botránya rázta meg az elmúlt időben Magyarországot, mely során a magyar társadalom és az ellenzéki politika közösen akkora nyomást gyakorolt a kormányra, hogy kénytelenek voltak több hű emberük kezét elengedni. A Fidesz ezért követ el most mindent, hogy ellehetetlenítse az ellenzéki pártokat és a vezető politikusokat. Most épp én kerültem sorra.

Ebben az évekkel ezelőtti ügyben már 2022-ben kezdeményeztem mentelmi jogom felfüggesztését, és magánvádas büntetőeljárást indítottam a nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásért. Most is megerősítem: nem fogadtam el semmilyen kenőpénzt, semmilyen törvénytelen dolgot nem tettem, tiszta lelkiismerettel állok a vádak elé.  Koholt vádak alapján próbálnak besározni, hiszen tudjuk, hogy vádalku során nem kell igazat mondani. Ismét kampány van, ismét személyes támadásokkal próbálják elterelni a figyelmet a valóságról.

Az ilyen hazug vádaknak nem szabad bedőlni, nem szabad hagyni, hogy a következő időszakban politikusok essenek a Fidesz lejárató kampányának áldozatául.

Dr. Molnár Zsolt országgyűlési képviselő

Kapcsolódó párttagok