mszp.hu | Belföld
2021. július 07. 08:43

MSZP-Párbeszéd: Szél Bernadett Pest megye 2. választókerületében a jövő garanciája

MSZP-Párbeszéd: Szél Bernadett Pest megye 2. választókerületében a jövő garanciája
Az MSZP-Párbeszéd-LMP jelöltjét immár a Momentum is támogatja: egyre teljesebb az összefogás.

Több éve sikeres az együttműködés az MSZP-Párbeszéd és az LMP között, amely az ország több pontján, így Budapesten is megmutatkozik a progresszív, zöld-baloldali, demokrata fordulatban – emelte ki Budaörsről bejelentkezve kedd délutáni online sajtótájékoztatóján Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke és Szél Bernadett, az MSZP-Párbeszéd-LMP-Momentum Pest megye 2. választókerületének egyéni képviselőjelöltje az ellenzéki előválasztáson.

„A 2022-es választások tétje az, hogy hagyja-e magyar társadalom például kiteljesedni ezt az autoriter rendszert […] vagy mi demokraták segítjük, és önökkel együtt visszatérünk a demokrácia útjára, hogy a magyar társadalom előtt álló kihívásokat és problémákat demokratikus keretek között oldjuk meg” – ismertette felvezetőjében Kunhalmi Ágnes. Hozzátette, „Ez az, ami összefűz bennünket, hogy demokraták vagyunk, és egy egész országért akarunk tenni, és nem csak egy szűk kiváltságos rétegért”.

„Mi nagyon támogatjuk Szél Bernadettet, úgyhogy én arra kérem a szocialista és a körzetben élő baloldali szavazókat, hogy Szél Bernadettre húzzák be X-et az előválasztáson: Detti az egyik garanciája annak, hogy kormányváltás legyen Magyarországon” – hívta fel a figyelmet az MSZP társelnöke.

„A magyar adófizetők rengeteg pénzt adnak össze adóban, és én azt gondolom, hogy itt az ideje, hogy ezeket jó célokra, helyesen, tisztességgel költsük el. Én erre vállalkozom, hogy ezek a pénzek jó helyre kerüljenek, jó célok szerint – és együtt gondolkodva és együttműködve mindenkivel, aki itt él a mi településeinken, mert végső soron egy a célunk bármilyen színre is szavazunk, bármilyen ideológiát is vallunk, hogy Pest megye 2. választókerülete egy olyan élhető hely legyen, amelyben szívesen vagyunk, szívesen neveljük a gyerekeinket, jól tudunk elmenni dolgozni, haza is érünk biztonságban, és folytathatnánk azokat a kívánságokat, amik most egyelőre még csak kívánságok; úgyhogy én erre vállalkoztam” – mondta el programjáról Szél Bernadett.

„A következő időszakban nagyon sokat fognak, fogtok minket együtt látni, mert azok a pártok, akik megtiszteltek engem azzal, hogy támogatnak a kampányomban, állandó meghívottjai azoknak az eseményeknek, amelyeket azért fogunk itt csinálni, hogy a lehető legtöbb információt kapjuk meg a kampányból tőletek” – jelentette be Szél.

A jelölt kiemelte, nem egy lezárt programmal érkezett, hanem arról folyamatosan konzultálni fog a következő hetek során, hogy végül a lehető legszélesebb konszenzussal indulhasson az ellenzéki előválasztáson.

Kapcsolódó párttagok