mszp.hu | Belföld | energia
2015. február 18. 15:54

Mutasson példát a Fidesz és ne adja drágán az olcsó energiát! - Reagálás a Fidesz-frakció közleményére

A pofátlanság netovábbja, hogy a Fidesz-KDNP-kormány még mindig drágán adja az embereknek az olcsó gázt, villanyt és távhőt, de a magyar vállalkozásokat azzal fenyegetik, hogy megvonják tőlük a munkahelyvédelmi akciótervben folyósított támogatásokat, ha áraikban nem érvényesítik az energiahordozók világpiaci árának csökkenését.

Az a Fidesz kiabál, melynek képviselői nem hajlandók olcsóbban adni az olcsóbb gázt, villanyt és távhőt. Az a Fidesz mutogat, amelynek kormánya már egy hónapja ellopja az emberektől az olcsóbb energiából származó megtakarítást!

Felszólítjuk a Fidesz-KDNP képviselőit, hogy fejezzék be ezt az olcsó színjátékot és szavazzák meg az MSZP törvényjavaslatát, amely szerint az olcsóbb energia hasznát oda kell adni a magyar átlagembereknek! Ezzel egyetlen gombnyomással azonnal csökkenne az emberek gázszámlája 20 százalékkal, a villanyszámlája és távhődíja pedig 10 százalékkal!

A korrupt kormány ne fenyegetőzzön, hanem mutasson példát: ne lopja el az olcsóbb energiából származó megtakarítást, hanem adja oda ezt a pénzt a magyar embereknek, mert ez nekik jár!

Tóth Bertalan
frakcióvezető-helyettes