Nagy baj lehet a Fideszben

Köszönjük a Fidesz politikusainak, Ágh Péternek és Böröcz Lászlónak mindazt, amit az "Elég Volt" című kiadványunk népszerűsítéséért tettek. Nagy lehet a baj azonban a Fideszben, ha már egy újságtól is ennyire félnek…

A Societas - Baloldali Ifjúsági Mozgalom működése rendben van, ugyanis a szervezetünket nem a Közgép vagy a Simicska Művek támogatta eddig sem. És ezután sem fogja.     

Szeretnénk megkérdezni viszont Ágh Pétertől: miért nem cáfolta az újság egyetlen állítását sem? Miért nem az ország problémáival foglalkozik? Fiatal, de nem pályakezdő politikusként miért szavazta meg a hallgatók röghöz kötését, az államilag támogatott helyek csökkentése mögé bújtatott tandíjat, az államosításokat, a kétharmados törvénygyár összes selejtjét?

Az általa 2009-ben mondottak alapján (http://egyenlito.blog.hu/2009/12/09/levettek_a_hangfelvetelt) választ várunk arra is: hány ember vesztette el az állását azért, hogy Fidelitas-katona ülhessen a helyükre?     

A törvényességi vizsgálattól nem félünk, mert nincs mitől félnünk. Hiába is fenyegetnek minket ilyesmivel. Mert az emberektől kapott hatalmával csak visszaélni tud az a párt, amely ilyen alpári módszerekkel próbál elbánni demokratikus jogait gyakorló politikai ellenfeleivel. Jogállamban az ilyesmit nemcsak a törvények, a választók is büntetik.

SOCIETAS