2012. február 16. 13:19

Napi 55.000 fixszel az ember könnyen viccel

Napi 55.000 fixszel Zsiga Marcell könnyen viccel. Pedig borsodi, azon belül is miskolci lakos, mi több Miskolc második embere, sőt maguk a miskolciak küldték a Parlamentbe. Ha valakinek, neki tudnia kell, hogy a megyében élőknek nem vicces az élete. Hó elején a számláktól reszketnek, hó végén pedig attól, hogy maradjon 1-2 ezer forintja a családnak - ennivalóra.

Zsiga, aki eddig azt is szó nélkül hagyta, ha nyolcmilliós jutalmakat osztogattak az önkormányzati cégek vezetőinek, most tulajdonképpen azt mondja: aki nem tud megélni 47.000 forintból, az önhibájából alkalmatlan az életre. Bicskanyitogató gondolat ez.

Főleg ha azt nézzük, hogy olyan embertől származik, aki eddigi életét még csak véletlenül sem egy-egy tisztességes műszak, hanem a mások lehúzására építette.

Aki egy nap alatt többet keres, mint egy kemény munkát végző közmunkás egy hónap alatt, két nap alatt többet keres, mint egy évek óta az egészségügyben dolgozó nővér, három nap alatt többet keres, mint egy közszolga, négy nap alatt többet keres, mint egy középkorú gimnáziumi tanár, s így tovább.

Zsiga Marcell hétfő óta nekünk már nem a képviselőnk, és nem is az alpolgármesterünk. Zsiga nekünk már csak egy ember, akinek, ha van tartása, most önként lemond az önkormányzati, az országgyűlési tisztségeiről. Meg a napi 55.000 forintról.

Ettől azonban nem tartunk.

 
Tóth Imre, munkanélküli olvasztár
Komjáthi Imre, edelényi munkás
Aradi Dániel, ózdi munkanélküli
Takács László, Alsógagy polgármestere