mszp.hu | Belföld
2019. december 12. 13:11

Nem az ellenzéki akciók sértik a Parlament tekintélyét, hanem a korrupt fideszes képviselők jelenléte

Egyre több fideszes országgyűlési képviselő ellen folyik nyomozás vagy javasolnak vádemelést a korrupciós ügyeik miatt, és már maga Orbán Viktor is elismerte a fideszes érintettséget Boldog István-ügyben, ennek ellenére a korrupt politikusok továbbra is a Parlament padsoraiban ülhetnek.

Ha Kövér Lászlót és a többi párttársát annyira érdekelné az Országgyűlés tekintélyének megőrzése, akkor nem az ellenzéki képviselőkkel szemben léptek volna fel a szájzártörvénnyel, hanem a sajátjaik között tennének rendet azért, hogy Simonka György, Farkas Flórián és Boldog István ne lehessen továbbra is képviselő.

Az ő jelenlétük szégyent hoz az egész Országgyűlésre, de a szavazataik fontosak a Fidesznek ezért bármit elnéznek nekik.

A Tisztelt Ház tekintélyét az sérti a legjobban, hogy Kövérék menedéket csináltak belőle a börtön elől menekülő pártársaiknak.

MSZP