Nem döcög a trafikmutyi

Hiába minden kormányzati erőlködés, csak nem indul be rendesen ez a trafikmutyi. Lassan két hete, hogy a fideszes kormányzati bűnszervezet segítségével megnyithattak a trafikok, mégis a leendő üzletek egy hatoda még mindig zárva van.

Pedig Orbán Viktor tolvajkormánya mindent megtett annak érdekében, hogy a dohánybiznisz minél hamarabb átkerüljön a Fidesz maffiacsaládjainak kezébe. A törvényt Lázár János kebelbarátja írta, a kétharmados gombnyomogató csapat simán megszavazta, a pályázatokat el sem olvasták, inkább a Fidesz pártirodáiban osztották ki titkos találkozókon a koncessziókat, a negyvenezer volt trafikost szívbaj nélkül az utcára söpörték, majd a nyereséget újabb szavazással feljebb tornázták.
 
Még szerencse, hogy Rétvári Bence szerint Magyarország a korrupció elleni küzdelemben jobban teljesít. Ám, hogy ez valóban így is legyen, az MSZP kormányra kerülése után kivizsgálja a trafikmutyi teljes történetét, az abban tevékenyen résztvevőket pedig elszámoltatja.
 
Az MSZP választási győzelmével nemcsak a gyermekek, a nők, a nyugdíjasok, és a munkavállalók nyernek, hanem a kisvállalkozások is, akiket az Orbán-kormány kisemmizett.
 
Török Zsolt,
szóvivő