MTI/mszp.hu | Belföld | kampány Fidesz választás
2014. március 27. 16:15

Nem engedjük, hogy éket verjenek közénk és szövetségeseink közé

Az MSZP nem engedi, hogy éket verjenek közé és szövetségesei közé - jelentette ki Szanyi Tibor, a szocialisták európai parlamenti listavezetője csütörtökön sajtótájékoztatón.

A politikus ezt azután közölte, hogy megkérdezték, mit gondol arról a Velez Árpádnak tulajdonított hangfelvételről, amelyről reggel több hírportál is beszámolt.

Szanyi Tibor nem beszélt arról, tudomása szerint valódi-e a felvétel, mindössze azt mondta: "aljas, bugyuta, hülye próbálkozás" arra, hogy éket verjenek az ellenzéki összefogás pártjai közé.

"Nem fog menni, nem fogják ilyen hülyeségekkel szétverni a 30-ai demonstrációnkat, nem fogják összeugrasztani a pártvezetőket" - jelentette ki. Hozzátette: senki sem tudja, hogy a felvételt ki készítette és miért, mint mondta, lehetett a Fidesz beépített ügynöke is azért, hogy majd a kampányban elővegye.

"Az a cél, hogy legyen egy Velez-sztori, ahogy korábban volt Simon-sztori, Welsz-sztori és a többi. Pedig egy sztorija van Magyarországnak jelen pillanatban, amitől szabadulni kell: az Orbán-sztori, és nekünk erről kell beszélni" - fogalmazott.

Az MSZP elnökségi tagja azt mondta, a médiában folyó választási kampány alig szól az emberekről, miközben az országot járva sosem kap olyan kérdéseket, mint az újságíróktól, "tök normális", hétköznapi dolgokkal találják meg.

Azt is megjegyezte, hogy Velez Árpád kiválóan végzi a munkáját.

Utalt továbbá arra, hogy magánvéleményét megírta a Facebookon.