Belföld
2013. március 02. 12:34

Nem szövegelés, hanem tettek kellenek!

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség is beállt az orbáni hazug sikerkampányba. A fiatalok munkához jutásáról szóló akció nem más, mint üres szlogen. A kormány, a Fidesz, a KDNP, a Fidelitas, vagy az IKSZ csupán egymás vállát veregetik körbe-körbe, napi rendszerességgel hajbókolnak nyilvánosan egymás zsenialitása előtt.

Eközben az Orbán-rezsim szétveri a felsőoktatást, eltörli az érdemi lakástámogatásokat, a családi adókedvezménnyel pedig csak a gazdagokat segíti. A pályakezdők között a legmagasabb a munkanélküliség, a külföldön boldogulni akarókat viszont erőszakkal tartja itthon.

Nem a fiatalokat kell röghöz kötni, hanem a rögöt kell vonzóvá faragni!

A fiataloknak nem sikerpropagandára van szüksége, hanem munkahelyekre és tisztességes bérekre. Nem munkahelyvédelmi akcióterv kell, hanem új munkahelyek. Beruházásösztönző politika kell, ami csökkenti a munkahelyteremtő vállalkozások terheit.

Az MSZP-nek világos programja van arra, hogy érdemes legyen hazatérni a külföldről, hogy ne akarja minden második fiatal elhagyni az országot.

Az MSZP felszólítja Orbán Viktor összes pártját és csatolt szervezeteit, fejezzék be egymás csöpögős méltatását, inkább tegyenek valamit a fiatalok súlyos problémáinak megoldására! Egy évük maradt rá.

Winkfein Csaba
elnökségi tag