mszp.hu
2014. december 11. 15:20

Nem tűrhetjük tovább azt a cinizmust

Fodor Ibolya ezzel ismét bebizonyította, nem alkalmas arra, hogy a kertvárosiakat képviselje. Nem gondoljuk, hogy Fodor Ibolyának korábbi bűne miatt ne lehetne helye e földön, ám a pécsiek képviseletével, közpénzek kezelésével múltja összeegyeztethetetlen. Megélhetési politikusként mit kíván bizonyítani azoknak, akiket félrevezetett a kampányában? 

Nem tűrhetjük tovább azt a cinizmust, ami ma a Fidesz-KDNP politikusain keresztül áthatja nem csak Pécset, hanem egész Magyarországot. Elfelejtett milliárdok, eltitkolt luxusingatlanok, tízmilliós vadászatok mellett a magyar emberek és civil szervezetek folyamatos zaklatása, megsarcolása folyik.

Egy hetet adunk Fodor Ibolyának arra, hogy lemondjon képviselői mandátumáról. Reméljük, ebben az egy hétben Páva Zsolt, Csizi Péter és Decsi István is – mint a Fidesz-KDNP kompetens tisztségviselői, Fodor korábbi barátai – latba vetik befolyásukat annak érdekében, hogy az erkölcsileg vállalhatatlan képviselőjüket meggyőzzék.

Amennyiben ez az egy hét nem hoz változást és a Fidesz vezetői kudarcot vallanak, az MSZP Pécsi  Szervezete aláírásgyűjtésbe kezd Fodor Ibolya lemondásáért. Az ünnepeket természetesen tiszteletben tartva megkérdezzük a körzet összes lakosát, szeretnék-e, ha továbbra is egy olyan ember lenne a képviselőjük, akit korábban sikkasztásért elítéltek.

Ki fog derülni, valóban akkora-e a választók bizalma Fodor Ibolyában, mint gondolja.

Pécs, 2014. december 11.

 
MSZP Pécsi Szervezete