Belföld | nőnap
2013. március 08. 09:31

Nemzetközi Nőnap

Nőnap alkalmából köszönteni szokás azokat a lányokat, asszonyokat, akik nap mint nap körülvesznek minket, férfiakat. E nap tehát a köszöntésé. A holnap és a holnapután viszont a köszönet napja kell, hogy legyen. Köszönet az életért, az odaadó gondoskodásért, az önzetlen támogatásért, a természetes mosolyért, a mindennapi törődésért, az aggódó tekintetért, a kitüntetett figyelemért.


Köszönet mindazon női értékekért, amelyek nem csupán március nyolcadikán, de kilencedikén, tizedikén, s az év összes többi napján érvényesülnek, ezért őszinte hálát érdemelnek. Külön köszönet azoknak a lányoknak és asszonyoknak, akik nem csupán a hagyományos női szerepekben nyújtanak emberfelettit, hanem nap mint nap azért dolgoznak, hogy közel 100 évvel a nők iránti tisztelet és megbecsülés napjának születése után ugyanazokat az esélyeket és ugyanazt a megbecsülést kapják meg, mint mi, férfiak.
 
A Nemzetközi Nőnap alkalmából a Magyar Szocialista Párt nevében ezért nem csupán gyönyörű csokrokat és sok figyelmességet és még több kedvességet, hanem valódi és mindennapi megbecsültséget kívánok minden magyar hölgynek!

Mesterházy Attila,
az MSZP elnöke