Nincs megállás

Az Orbán által tönkretett országból egyre többen menekülnek külföldre. A legfrissebb osztrák adatok szerint júliusban megdőlt az abszolút rekord: már több mint 62 ezer honfitársunk dolgozik a sógoroknál. Júliusban közel háromezer magyar állampolgárral dolgozott több Ausztriában. Semelyik másik ország polgárai körében nem volt ekkora a növekedés.

Nincs már olyan fideszes sikerpropaganda, ami szőnyeg alá söpörhetné Orbán Viktor eredménytelenségét. Ha egy országból menekülnek a munkavállalók, ha egy országban minden második ember költözne külföldre egy jó állásért, ha egy ország második legnagyobb városa London (ma már itt él a legtöbb magyar Budapest után), és ha folyamatos rekordokat dönt a külföldi munkavállalók száma, akkor az egyet jelent: nem működik az ország.

Orbán Viktor egyik legnagyobb bűne, hogy három éve olyan romboló politikát folytat, ami képtelen munkahelyeket teremteni, emelkedő fizetéseket ajánlani. Egyetlen dolgot tesz Orbán tolvajkormánya, saját haverjainak lopja el a földeket, a trafikokat, és a takarékszövetkezeteket.

Felháborító, hogy a külföldre kényszerülő félmillió magyar állampolgár sorsa egy pillanatig sem izgatja Orbán Viktort. A trafikmutyival és a takarékszövetkezetek lenyúlásával van elfoglalva, és önös érdekei miatt Magyarország jövőjét lopja el.

Újfent felszólítjuk Orbán Viktort, ha érdekli még az ország és a magyar emberek sorsa, azonnal vázolja fel terveit az ország elnéptelenedése ellen!

Winkfein Csaba
elnökségi tag