Nőkkel az új Tiszavasváriért

 2012. október 14-én a tiszavasvári időközi választásra a piacon kampányoltak az MSZP jelöltjei. A városi szervezet az időközi választásra a nyolc körzetből ötben női jelöltet választott. A település élére egy köztiszteletben álló, a gazdasághoz és a szociálpolitikához egyaránt értő szakembert, Timári Istvánné Margót jelölték.

 

A piaci kitelepülés is jó alkalom arra, hogy közvetlenül megszólíthassuk polgártársainkat és ismertessük a programunkat. Egy megfontolt gyakorlott csapat állt erre össze, amelyik Tiszavasvári polgárait bevonva megkeresi a legjobb válaszokat a feszítő kihívásokra, amelyek szinte ellehetetlenítették a jobbikos városvezetéssel a hétköznapokat. Meg kell erősíteni a mindennapi rendet és a szociális fegyelmet, olcsóbb önkormányzatot, működőképes városi költségvetést és minőségi oktatást tűztek ki célul.

A piaci kitelepülésen meggyőződtem arról, hogy a kiváló, női többségű csapat kész a változásra. Elengedhetetlen, hogy bővüljenek az álláslehetőségek és stabillá váljon a város gazdálkodása. Az MSZP jelöltjei érezve a hangulatváltást, az itt élők egyre növekvő bizalmával a következő napokban is készen állnak a párbeszédre. Szlogenjükhöz hűen: Város a polgárokért.
 
Gurmai Zita
EP-képviselő,
az MSZP Nőtagozatának elnöke