mszp.hu | Belföld
2021. december 21. 11:51

Novák Katalin és Varga Judit is szokott „hisztizni”?

Novák Katalin és Varga Judit is szokott „hisztizni”?
Szólláth Tibor bebizonyította, hogy ő is egy olyan fideszes politikus, aki lenézi a nőket. Olyannyira, hogy egy ellenzéki női képviselővel folytatott vitából gyáván úgy próbál meg kimenekülni, hogy egyszerűen “hisztinek” minősíti az érvelést. Ez a macsó fideszes módi: ha nincsenek érvek, akkor jönnek a szexista beszólások.

A hajdúnánási polgármester esete sajnos nem egyedi ugyanis ugyanez a felfogás uralkodik az Országgyűlésben is, amelynek elnöke saját maga vallotta be, hogy szánalommal tekint az ellenzéki képviselőkre, különösen a nőkre.

A fideszes politikusok mindig a keresztény-konzervatív értékekre hivatkozva próbálják meg magukat jó színben feltüntetni, de újból és újból bebizonyítják, hogy nincs két Fidesz, egy van, amelynek tagjai előszeretettel igyekeznek emberi mivoltukban megalázni az ellenzéki politikusokat, főleg a nőket.

Novák Katalintól és Varga Judittól mint a Fidesz-kormány két női miniszterétől kérdezzük: kiállnak párttársuk vállalhatatlan kijelentései mellett vagy elhatárolódnak tőle?

MSZP

Bővebb információ: Gurmai Zita, az MSZP alelnöke

Kapcsolódó párttagok