mszp.hu | Belföld | Erzsébet-tábor Hornyák Tibor
2017. augusztus 09. 14:39

Nyaraltat a Fidesz: zánkai luxus kontra gyermekek üdültetése

Nyaraltat a Fidesz: zánkai luxus kontra gyermekek üdültetése
Tipikus Fidesz: miközben folyamatos az országos propaganda az Erzsébet-táborok sikerei kapcsán, a rászoruló gyermekeket üdültető, állami vagyonból elkobzott alapítvány főnöke a 24.hu szerint elképesztő luxusban él. 110 ezer forint/nap a balatoni bérleménye. Lefagy a szülők és a gyerekek arcáról a mosoly. Orbán Viktor rendszerében a gyerekeket is meglopják.

Hornyák Tibor április 28-án jelentette be, hogy az Erzsébet-táborok programja „Élménytáborokkal” is bővül. Jogos kérdés, hogy itt valóban a gyerekek számára nyújtott programokról beszélt vagy már saját nyári terveire gondolt.

Nincs mentség, a Fidesz-közeli alapítvány elnökének mennie kell, példamutatásból beköltözhetne a tihanyi barátlakások egyikébe, szolgálati autója úgyis minden kilométert elbír.

Írásbeli kérdéssel fordulunk az emberminisztériumhoz. Tudtak-e Hornyák Tibor urizálásáról? Mennyi hátrányos helyzetű gyermek táborozásának költségét költötte medencés luxusvillára a fideszes potentát? Mennyiért bérel ingatlant az alapítványi főtitkár? Mennyi Hornyák Tibor fizetése?

2018-ban a kormányváltást követően körmére nézünk Hornyáknak, véget vetünk az urizálásnak és számon fogjuk kérni a fideszes tolvajbanda minden tagján az ellopott közpénzt.

Bangóné Borbély Ildikó
országgyűlési képviselő