2011. április 11. 14:50

Nyílt levél Budai GyuláhozTisztelt Budai Gyula!

Bizonyos, a szocialista párthoz eljuttatott állampolgári jelzések arról tanúskodnak, hogy a Honvédelmi Minisztérium (HM) korábban Önnek kiutalt egy luxuslakást, amelyet Ön később az aktuális piaci árnál jóval olcsóbban megvásárolhatott.

Tisztelt elszámoltatási kormánybiztos úr!

Reméljük, Ön is egyetért velünk abban, hogy egy jogállamban a korábbi kormányok tevékenységét vizsgáló kormánybiztos csakis úgy képviselheti hitelesen az ügyét, hogy saját magára nézve a törvénytelenségnek még a látszatát is kerülendőnek tartja. Bizonyára Ön sem örül, hogy elődje, a dupla költségtérítési botrányba, valamint gyanús tanácsadói szerződési ügybe keveredett Papcsák Ferenc az egész Fidesz-KDNP-kormány működésére, hitelességére árnyékot vet.

Reméljük, Ön sem szeretné, ha az úgynevezett ?törvényes elszámoltatás? a már említett, és esetlegesen fennforgó visszaélések miatt a választók szemében öntörvényes leszámoltatássá minősülne, ez ugyanis egyértelműen tovább erodálná az embereknek a magyar jogállamba vetett, az elmúlt év alkotmányellenes kormányzati intézkedései miatt amúgy is megcsappant bizalmát.

Tisztelt Budai Gyula!

A fentiek értelmében a demokratikus ellenzék legnagyobb ereje, a Magyar Szocialsita Párt nevében a következő kérdésekkel fordulok Önhöz:
 

  • Igaz-e hogy a HM korábban Önnek is kiutalt egy szolgálati lakást?
     
  • Igaz-e, hogy Ön ezt az ingatlant a piaci ár alatt vásárolhatta meg?
     
  • Amennyiben az előző két kérdésre igen a válasz, lemond-e kormánybiztosi megbízatásáról?


Kérem Önt, hogy a jogállami Magyarországban még bízó választópolgárok érdekében a fenti kérdésekre mielőbb válaszolni szíveskedjen.

Üdvözlettel,

Török Zsolt
szóvivő