Belföld | cöf október 23 békemenet
2013. október 24. 14:50

Október 23-ig sem kaptunk választ!

Bár az MSZP megyei képviselői hozzászoktak a Fidesz gyors reagálásaihoz, most valamiért a kormánypárti képviselők nem sietnek.

Veres János, megyei elnök arról tájékoztatta pénteken a nyilvánosságot, hogy az MSZP rengeteg telefonhívást kap arról, hogy állami intézményekben állami alkalmazottakat toboroznak a CÖF által szervezett békemenetre.


Az elnök úr levélben kereste meg Németh Pétert, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Szociális és Gyermekjóléti Szolgáltatások főosztályának megyei kirendeltség vezetőjét, akinek felhívta a figyelmét arra, ami ma a megye több intézményében zajlik, helytelen kezdeményezés.

Emellett feltette azt a kérdést is, hogy ki fizeti a tervezett utazás költségeit, illetve milyen hátrányok érik azokat a dolgozókat, akik nem kívánnak részt venni ezen a megmozduláson.

„A mai napig nem kaptunk választ” – jelentette ki kedden Halmi József, megyei alelnök majd megjegyezte, „ha nem lenne igaz, amit állítunk, valószínű gyorsan cáfolnánk, de valamiért most nem ezt teszik, hanem keresik a megfelelő választ a kérdésünkre.”
 
Reméljük, voltak olyan bátor emberek Magyarországon, akik a félelemkeltés ellenére sem mentek el a békemenetre.