Oltóanyag hiány: megoldásra nem, csak cáfolatra futja

Oltóanyag hiány: megoldásra nem, csak cáfolatra futja
A Fidesz alkalmatlanságának újabb bizonyítéka, hogy a sajtóban megjelent hírek szerint a kötelező védőoltásokból hiány alakult ki Magyarországon. A hozzá nem értő fideszes politikusoknak, a szervezetlenségnek és a tervezés teljes hiányának eredményeként 2017-ben oda jutottunk, hogy a csecsemőket nem tudják időben beoltani.
Ha Orbán Viktor kormányozna, és nem ellenségképeket üldözne, akkor a kormánynak pontosan kellene tudnia, hogy mennyi oltóanyagra van szükség és mennyit kellene készleten tartani.
 
Az egészségügyi készletezésből elvonták a pénzt, az állami propagandába azonban folyamatosan öntik az adófizetők milliárdjait. A magyaroknak több oltóanyagra és kevesebb plakátra van szükségük. A kormány homokba dugja a fejét és cáfolja a híreket, a valós problémákra csak a kormányváltás ad majd megoldást
 
A 2018-as kormányváltás után az egészségügynek és az orvosoknak nem a sajtóval kell megküzdeniük, hanem a betegségekkel. Ennek meg fogjuk teremteni minden technikai, finanszírozási és gyógyászati feltételét, mert szerintünk az egészség előbbre való, mint a propaganda.
 
MSZP
 
Bővebb információ: Szakács László, az MSZP frakcióvezető-helyettese