Orbán a nélkülözők zsebéből lopja a legtöbbet

Orbán a nélkülözők zsebéből lopja a legtöbbet
A Fidesz ellopta a szociális dolgozók bérpótlékát, és 90 millió forintot egy bicikliversenyre költött belőle. Ez gyomorfogató gyalázat! Ezek után jó érzésű ember nem szavaz a Fideszre!
Ma már szinte nincs is olyan ember, akitől a Fidesz ne lopott volna valamit – kivéve a gazdagokat, mert a Fidesz a gazdagok pártja. De hogy Orbánék a legtöbb pénzt a nélkülözőktől veszik el, az megdöbbentő embertelenség!
 
Orbán a nélkülözők zsebéből lopja a legtöbb pénzt. A szociális ágazatot évek óta lenyúlják. 
 
A gyermekétkeztetéssel például azt játsszák, hogy az év közben megítélt milliárdokkal egész évben dicsekszik a Fidesz, majd év végén suttyomban visszaveszik a pénzt és a fideszes önkormányzatoknak adják.
 
Meglopja a Fidesz a nyugdíjasokat, mert kevesebb emelést ad nekik. Orbánék egymillió embert kilöktek a nyugdíjrendszerből azzal, hogy eltörölték a rokkantsági és baleseti rokkantsági nyugdíjat, és megszüntették a szolgálati nyugdíjakat. Az alaptörvény szerint a Fidesz bármikor elveheti, csökkentheti vagy felfüggesztheti a szülői nyugdíjat, a házastársi pótlékot, az özvegyi nyugdíjat és az árvaellátást. 
 
A Fidesz most már nyíltan meglopja a nélkülöző embereket. Azt hiszik, ezt is büntetlenül megtehetik. A Botka-kormány azonban igazságot fog tenni: 2018 után visszaadjuk az elesett és rászoruló embereknek azt a pénzt, ami nekik jár.
 
Korózs Lajos,
a Népjóléti bizottság alelnöke

Kapcsolódó párttagok