mszp.hu | Belföld, Gazdaság
2021. június 18. 11:30

Orbán csak hiteget, az embereknek azonnal kell a pénz, nem évek múlva!

A miniszterelnök azt mondta a „közszolgálati” rádióban, hogy MOST kell pénzt adni az embereknek, MOST kell költeni, MOST kell visszaerősíteni a gazdaságot és a családokat. Aztán nekiállt ígérgetni!

Rendben van, de akkor a MOST az most legyen, ne jövőre, és ITT legyen, ne a délibábos láthatáron! Az embereknek, családoknak, nyugdíjasoknak, vállalkozóknak, munkavállalóknak nem „jövőre” és nem „majd” kell a segítség, hanem AZONNAL! Hitegetésből ugyanis nem lehet megélni! Elég volt a fideszes rezsim ámításaiból! Adják oda az embereknek, ami jár, méghozzá MOST!

Például kapjanak tisztességes fizetést a tisztességes munkájukért!

Elég volt abból, hogy a magyar emberek bérszínvonala Európa sereghajtói között van. Ott van az azonnali megoldás: adómentessé kell tenni a legkisebb fizetést. Meg lehet csinálni, MOST, akár már a jövő hónaptól! Senkinek sem jelentene plusz terhet, de RÖGTÖN havi 25 ezer forinttal több maradna a minimálbérből élők zsebében! Ez évente 300 ezer forint pluszt jelentene MOST és minden hónapban!

A családi pótlékot is a duplájára lehetne emelni AZONNAL! Nem kell várni vele! És ezt is állandóan megkapnák a családok minden hónapban! Nem csak egyszeri kampányfogásként, nem MAJD, ahogy Ön például az adóvisszatérítést ígéri!

Ha a Fidesz tisztelné az időseket, akkor tisztességes nyugdíjat is fizetnének, hiszen a pénz MOST is megvan rá, csak éppen a Fidesznek fontosabb, hogy saját klientúrájának adja ajándékba a köz vagyonát.

Javaslom, ha a miniszterelnök annyira konzultálni akar, kérdezze meg erről az embereket! Kérdezze meg őket, hogy MAJD kérik a pénzt, vagy MOST? És ha tényleg érdekli az emberek véleménye, kérdezze meg, hogy akarnak-e az ennivalóért kevesebbet fizetni, vagy kérdezze meg, mit gondolnak a természetes vizeink szabad megközelítéséről! Akarják-e, hogy az Ön felcsúti barátja, rokonai kisajátítsák a Balatont, vagy sem! Kérdezze meg: akarják-e a magyarok, hogy a pénzükből megépített és a benzinárba épített adókból fenntartott autópályákat 35 évre odaadják a fideszes haveroknak!

Látjuk, hogy a Fidesz gőzerővel készül a bukásra. Ezért lapátolják ki a nemzet vagyonát fideszes alapítványokba, ezért lopják ki még az utakat is a lábunk alól! De hiába spájzolnak, a kormányváltás után a magyar emberekkel együtt vissza fogjuk venni a nemzet vagyonát!