2012. szeptember 17. 10:44

Orbán fizesse vissza a milliókat!

Míg az emberek egyre nagyobb tömege a puszta betevőért küzd, addig a miniszterelnök internetes megjelenésére milliók mennek el. Évente közel hatmillió forintot költ saját maga reklámozására. Az MSZP felszólítja Orbán Viktort, visszamenőlegesen fizesse vissza ezt a pénzt!

A Miniszterelnökség a kormányfő facebook profiljára évi 2,2 milliót, a honlapjára 3,7 milliót költ évente. Értjük, hogy Orbán az interneten is önmaga nagyságát építi, értjük, hiszen ha már a valóságban képtelen jól kormányozni az országot, és egyre csak növeli a nyomort és a szegénységet, akkor legalább a virtuális térben szeretné a jó fejet játszani.

Értjük, hogy a világhálót szeretné felhasználni hazugságainak minél szélesebb körű terjesztésére, ám azt már nem értjük, hogy mindezt miért közpénzekből kell fizetnie?! Ráadásul ott van neki a kormánypártok kezében szorosan tartott közmédia széles palettája, és a narancsos magánmédia egész serege. Ez talán nem elég számára, hogy propagálja a szakmaiatlan döntések sorát?

Felszólítjuk ezért Orbán Viktort, hogy bánjon takarékosan az emberek pénzével, és ne költsön feleslegesen, ettől nem fogják többen szeretni! Felszólítjuk, hogy ha ennyire internetfüggő, akkor intézze saját maga vagy sajtófőnöke a világhálós megjelenéseket.

Továbbá felszólítjuk a miniszterelnököt, fizesse vissza a saját világhálós oldalaira költött milliókat és a pénzt adja inkább a kormányzati megszorító gazdaságpolitika miatt csődszélére jutott önkormányzatoknak, iskoláknak, kórházaknak! Sajnos ezekből nagy a választék.

Winkfein Csaba,
az MSZP elnökségi tagja