mszp.hu | Nyugdíj
2019. június 07. 15:00

Orbán ismét meglopta a nyugdíjasokat

A Fidesz tavaly ismét meglopta a nyugdíjasokat azzal, hogy 10 ezer forinttal kevesebb nyugdíjprémiumot fizetett ki nekik. Az Orbán-kormány folyamatosan az idősek ellátásán akar spórolni és ilyenkor magasról tesz a törvényekre. Nem hajlandó a kártalanításra váró megalázott rokkantnyugdíjasok helyzetét rendezni, az Alkotmánybíróság döntése ellenére sem, most pedig kiderült, hogy a törvényileg garantált prémiumot sem akarja kifizetni.

Azonban van, amire nem sajnálja a pénzt a Fidesz: a propagandára és stadionokra. Minden nyugdíjasnak, tisztában kell lennie azzal, hogy az ellopott pénzük ott van minden egyes kormányzati hirdetés mögött, minden stadionban, vagy egy fideszes haver zsebében.

Nem először és sajnos nem is utoljára verte át és alázta meg az időseket a kormány, hiszen még arra sem hajlandó, hogy úgy emeljen a nyugdíjakon, hogy azok legalább az élelmiszer- és gyógyszerárak növekedését kövessék.

MSZP

Bővebb információ:Korózs Lajos, a Népjóléti bizottság elnöke