Orbán legnagyobb bűne

A KSH legfrissebb adataiból kirajzolódó kép döbbenetes: ma az ötven év alatti magyar munkavállalók közül minden tizedik tartósan külföldön vállal munkát. A legfrissebb statisztikákból kiderül az is hogy a magyar fiatalok egyre nagyobb része dolgozik külföldön. Ez pedig Orbán Viktor bűne.  

Sok bűne van Orbán Viktornak és tolvajkormányának: a föld- és trafikmutyival intézményesítette a korrupciót, kétharmados többségével visszaélve lebontotta a demokrácia fékeit, bekebelezte a médiát, ám a fiatalok külföldre űzése a legsúlyosabb bűn, amit eddig elkövetett.

Orbán Viktor olyan országot épít, ahol a munkaképes fiatalok vagy a létminimum alatt kénytelenek tengődni, vagy örök hűségesküt tesznek a Fidesznek és diktátorának vagy elvándorolnak. Világosan látszik, hogy egyre többen választják az utóbbit.

Akik eltartanák ezt az országot, akik megteremtenék egy egészséges gazdaság alapjait, akik eszükkel és kezük erejével felépítenének egy élhetőbb Magyarországot, egy terhelt elme önző és romlott politikája miatt új hazát kell válasszanak maguknak és családjuknak.

Ma már nincs olyan magyar család, ahol ne lenne olyan rokon barát vagy ismerős, aki külföldön kénytelen dolgozni.

Az új MSZP-kormány legfontosabb célkitűzése, hogy olyan igazságos, szabad és biztonságos országot teremtsen, ahova megéri majd külföldről családostól visszajönni.

Winkfein Csaba,
elnökségi tag