mszp.hu | Belföld | fizessenekagazdagok utcafórum 2017
2017. április 18. 18:01

Orbán már csak saját démonjaival harcol

Orbán már csak saját démonjaival harcol
Az egriek nem kérnek az uszításból és a demagógiából, szeretnének viszont összetartást, 21 századi egészségügyet, oktatást és tisztességes fizetést – jelentette ki Korózs Lajos országgyűlési képviselő Botka Lászlóval, az MSZP miniszterelnök-jelöltjével és Molnár Gyulával, az MSZP elnökével közösen tartott egri utcafórumon.
Molnár Gyula emlékeztetett: az emberek többsége azt gondolja, Magyarországon változásra van szükség, a kérdés csak az, kire fogják a változást akarók adni a voksukat.
 
A pártelnök arról biztosította az utcafórumra ellátogatókat,hogy azon fog dolgozni, 2018-ban húsvét után már egy új, normális európai országban éljünk egy új, normális, európai miniszterelnökkel.
 
Botka László kifejtette: a Fidesz politikájának a célja, hogy eljátssza, háborút folytat, de csak a valóságot takargatják, miközben kirabolják az országot.
Hozzátette: az a célunk, hogy olyan igazságos, demokratikus országot építsünk, ahol lehet élni és biztonságos jövőt építeni.

Akinek 1 milliónál magasabb a jövedelme, az fizessen luxusadót, illetve, akinek 100 milliónál nagyobb a vagyona, az is fizessen luxusadót - hangsúlyozta! Mint mondta, ha a gazdagok befizetik ezeket az adókat, akkor megnyílik a lehetőség arra, hogy jelentősen csökkenjenek a terhei az átlag alatti jövedelműeknek, illetve az átlagos jövedelműeknek. 
 
Botka László a nemzeti konzultációval kapcsolatban leszögezte, Orbánt nem érdekli az emberek véleménye, ő már csak a saját démonjaival harcol, állandó háborúban akarja tartani Magyarországot, amivel egyetlen célja, hogy elterelje a figyelmet arról, valójában mit is csinálnak kormányzás helyett.


Kapcsolódó galéria: Utcafórum Egerben

A további képek megtekintéséhez kattintson ide »

Kapcsolódó párttagok