mszp.hu | Belföld
2020. július 10. 14:07

Orbán olyan lemaradásban van, hogy még doppinggal sem nyerne a jogállamisági versenyben Németországgal szemben

Orbán olyan lemaradásban van, hogy még doppinggal sem nyerne a jogállamisági versenyben Németországgal szemben
Reméljük, hogy Orbán Viktornak a kora reggeli interjú után mostanra sikerült felébrednie, hiszen csak álmában gondolhatta azt, hogy ha összemérnék a német jogállamiságot a magyarral, akkor az ő kormánya jönne ki győztesen.

A képmutatás csúcsa, hogy a jogállamiság élharcosának próbálja beállítani magát miután az elmúlt 10 évben mindent elkövetett annak lebontása érdekében. Az Alkotmánybíróságot megfosztotta a jogköreitől, majd feltöltötte a testületet fideszes pártkatonákkal.

Az ügyészség egyetlen feladatává azt tette, hogy védje a korrupt fideszes politikusokat és haverokat. Az Állami Számvevőszéket furkósbotnak használja az ellenzéki pártokkal szemben és megszállt minden olyan intézményt, amelynek a demokrácia és a jogállamiság felett kellene őrködnie.
 
Tényleg az a miniszterelnök képes öntömjénezni magát a jogállamiság szempontjából, akinek a párttársa, az Országgyűlés elnöke a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen a hallgatóknak képes volt azt mondani, hogy felejtsék el a fékek és ellensúlyok rendszerét, mert az egy hülyeség?
 
Miniszterelnök úr, most kellene szerénynek lenni, mert van mire.
 
MSZP
 
Bővebb információ: Harangozó Tamás, frakcióvezető-helyettes

Kapcsolódó párttagok