mszp.hu | Belföld, Külföld
2019. április 09. 11:39

Orbán pártját és családi cégét is vizsgálja az unió

A Fidesz Európából való kisodródását mindennél jobban mutatja, hogy egy időben vizsgálják az unióban Orbán Viktor pártját, rabszolgatörvényét és sajtóhírek szerint a családi üzleteit is. Mindezek után a miniszterelnök hazánk helyett, csak a saját és a családja érdekeit fogja képviselni, amin Magyarország csak veszíteni fog.
A miniszterelnök veje egyszer már megúszta az európai számonkérést azzal, hogy Orbán Viktor az uniós támogatás helyett inkább a magyarokkal fizettette ki azokat a munkákat, amelyek miatt sok település sötétségbe borult. A hazai vizsgálatokról pedig Polt Péter gondoskodott. Most azonban új vizsgálat indult, amely bebizonyíthatja, hogy a Polt-féle ügyészség egyetlen feladata, hogy eltussolja a fideszes bűncselekményeket.

Az MSZP azért akarja, hogy hazánk minél előbb csatlakozzon az Európai Ügyészséghez, hogy az Elios-ügyhöz hasonló csalássorozatok ne maradjanak következmények nélkül. Szükség van egy, a mindenkori kormánytól független intézményre, amely biztosíthatja, hogy a támogatások a tisztességes magyar vállalkozókat, családokat segítsék. Ennek elérését szolgálja az MSZP Haza, Szeretet, Európa! programja.

MSZP