Orbán sötét trükkje: úgy szedik le a sorosozó plakátokat a vizes vébé előtt, mint az 1936-os berlini olimpia alatt a nácik a saját propagandájukat

Még a Fidesz sem vállalja a külvilág előtt a sorosozó plakátokat, ezért szedik le gyorsan még a vizes világbajnokság előtt az alig burkoltan zsidózó és gyűlöletkeltő falragaszokat.

Mindez kísértetiesen arra emlékeztet, amikor az 1936-os berlini olimpia idején a náci rezsim ideiglenesen eltávolította a legtöbb zsidóellenes feliratot, a hazugsággyár újságjai pedig mérsékelték undorító propagandájukat. Az olimpia remek lehetőséget adott arra, hogy a hitleri Németország egy békés, toleráns ország hamis látszatát mutassa a sok külföldi látogatónak és újságírónak.

Orbán Viktor most ugyanezt a trükköt alkalmazza: befelé uszít, kifelé színészkedik, s közben a történelem legsötétebb korszakát idéző életérzést teremt Magyarországon.

Ez szégyen és tragédia, amit nem nézhetünk tétlenül! Az MSZP mindent megtesz, hogy 2018-ban legyőzze és elzavarja a Fideszt.