Belföld | közlemény megszorítás
2013. június 17. 19:20

Orbán újabb sarcot vet ki az emberekre

Hoppál Péter akkor ejtse ki az alkalmatlanság szót, amikor azt magyarázza meg, miként szavazott a Fidesz kongresszusán úgy, hogy nem volt a párt tagja, így alkalma sem lett volna rá. Vagy mivel magyarázza azt a videófelvételt, amelyen jól látszik titkos találkozója a listáiról elhíresült Kubatov Gáborral? Miről egyeztettek egy benzinkútnál a pécsi időközi választások idején? Amíg ezekre a kérdésekre nem ad választ, Hoppál Péter teljesen hiteltelen, a kijelentéseivel együtt.

Akármit mond Hoppál Péter és a Fidesz 400 fős propagandagépezete, a tény az, hogy az Orbán-kormány ma ismét egy súlyos megszorító csomagot varrt az emberek nyakába. Az újabb adóemelésekkel több mint tízezer forint Orbán-adót kell fizetnie egy átlagos magyar családnak évente.

Akármit is terjeszt a Fidesz-propaganda, a legújabb adóemeléseket is azok a munkavállalók, kis- és közepes vállalkozók, nyugdíjasok fogják megfizetni, akik az elmúlt három évben is megfizették, és akik a legkevésbé tehetnek Orbán Viktor elbaltázott gazdaságpolitikájáról. Az újabb megszorítócsomag jól mutatja Orbán Viktor elbaltázott gazdaságpolitikáját. Jól mutatja, hogy Orbán Viktor és a Fidesz nem ért a gazdasághoz, csak az adóemeléshez.

Az MSZP azért fogja leváltani az adóemelések kormányát, hogy 2014 után egy olyan, szabad és igazságos Magyarország építésbe kezdhessen, ahol napról napra egy kicsit jobb az élet és nagyobb a jólét.