mszp.hu | Belföld | menekültek Soros
2018. január 15. 08:04

Orbán Viktor a Nemzetbiztonsági bizottság ülésén adjon számot a titkos befogadásról

Orbán Viktor a Nemzetbiztonsági bizottság ülésén adjon számot a titkos befogadásról
Orbán Viktortól immár nemcsak a csupán általa ismert állítólagos „Soros-tervről”, hanem a menekültek titkos befogadásáról hozott kormányzati döntésről is magyarázatot várunk a Nemzetbiztonsági bizottság rendkívüli ülésén.
Mint emlékezetes, Altusz Kristóf külügyi helyettes államtitkár egy máltai interjúban szólta el magát arról, hogy az Orbán-kormány titokban 1300 menekültet fogadott be.
 
Elfogadhatatlan, hogy miközben a kormány szavakban ádáz küzdelmet folytat a menedékkérők európai szintű elosztásával szemben, addig titokban, a magyar embereket megkerülve telepítettek be menekülteket!
 
A menedékügyi eljárások tisztességes lefolytatása alapvető követelmény. Egy átláthatóan működő, egységes és hatékony európai menekültügyi rendszer alapvető nemzeti érdek. Azonban nincs helye titkos kormányzati betelepítési programoknak csakúgy, mint a fideszes haverokat gazdagító letelepedési kötvényprogramnak vagy a kötelező uniós kvótáknak. A magyar embereknek joguk van tudni, kik és milyen jogon telepednek le hazánkba! 
 
Molnár Zsolt,
a Nemzetbiztonsági bizottság elnöke

Kapcsolódó párttagok