mszp.hu
2022. március 28. 09:12

Orbán Viktor álljon ki végre vitára a miniszterelnök-jelöltünkkel!

Orbán Viktor álljon ki végre vitára a miniszterelnök-jelöltünkkel!
Orbán Viktor szerint a választási helyzet lehetőséget ad arra, hogy végre komolyan, őszintén és mélyen beszéljünk nagyon fontos kérdésekről.

Gratulálok, remek felismerés! Jobb későn, mint soha!

A lista hosszú, beszéljünk, hát komolyan néhány fontos kérdésről!

  • Beszéljünk arról, hogy hova lett a 3000 milliárd forintnyi nyugdíjmegtakarítás?
     
  • Miért pazarolt el százmilliárdokat stadionokra az egészségügy és az oktatás fejlesztése helyett?

 

  • Hogy miért nőtt a dolgozói szegénység, miért nem nőtt a családi pótlék és miért nincs vegyes indexálás a nyugdíjemelésnél Orbán kormányzása alatt?

 

  • Hogy miért lett Orbán a putyini orosz érdekek kiszolgálója és pária Európában?

 

  • Van-e komolyabb ügy annál, hogy a szakszerűtlen járványkezelés miatt meghalt 45 ezer honfitársunk?

 

  • Beszéljünk arról, hogy miért vásároltak méregdrágán rengeteg használhatatlan lélegeztetőgépet? Miért dobtak ki érintetlenül 5 milliárd forint értékű covid tesztet?

 

  • Vagy beszéljünk arról őszintén és mélyen, hogy azért nem jönnek az uniós pénzek, mert az EU rájött, hogy azokat államilag szervezetten ellopta a Fidesz-kormány, miközben leépítették a jogállamot!

 

  • De az is elég komoly kérdés, hogy Magyarország miniszterelnöke miért a civileket bombázó Putyin érdekeit szolgálja?!


Elmondja, hogy csak hazudott a békéről, miközben harcra uszítja a híveit? Beismeri, hogy azért tartja gyengén a forintot a Fidesz, mert nyerészkedik az árfolyamkülönbségen a Magyar Nemzeti Bankban?

Orbán Viktor álljon ki végre, és őszintén beszéljen a brutális drágaságról, az ország versenyképességének romlásáról, a növekvő és mélyülő szegénység okairól, az egészségügy és az oktatás kivéreztetéséről, és a Varga Mihály által beígért fideszes megszorításokról!

Álljon ki vitára a miniszterelnök-jelöltünkkel, és beszéljen ezekről komolyan! Beszéljen az igazságról, és hagyja abba a rogáni blöff hadjáratot!

Persze tudjuk, hogy erre nem képes, nem is várhatunk tőle őszinteséget, beismerő vallomást - ezeket majd az Európai Ügyészségnek kell megadnia!

Kapcsolódó párttagok