mszp.hu | Belföld
2021. július 29. 13:58

Orbán Viktor bunkósbotként használja a veszélyhelyzetet a magyar nép ellen! A kormányváltás a fideszes szavazóknak is érdeke!

Orbán Viktor bunkósbotként használja a veszélyhelyzetet a magyar nép ellen! A kormányváltás a fideszes szavazóknak is érdeke!
Orbán Viktor a légiirányítók sztrájkjának betiltásával bebizonyította, hogy az MSZP-nek igaza volt, amikor diktátortörvényként beszélt a veszélyhelyzetben alkalmazott rendeleti kormányzásról.

Ki kell mondani: Orbán Viktor visszaél a veszélyhelyzettel és bunkósbotként használja azt a magyar nép ellen! A kormányfő a veszélyhelyzetre hivatkozva lopja el a magyar emberek vagyonát és jogait!

Orbán a veszélyhelyzetre hivatkozva pazarolta el a gazdaságvédelmi alap háromnegyedét vadászkiállításra, űrkutatásra, stadionépítésre, a Budai Vár felújítására és még sok egyébre, aminek semmi köze nem volt a válságkezeléshez!

Orbán a veszélyhelyzetre hivatkozva változtatta meg a választási rendszert és rögzítette az alaptörvényben a közpénzek ellopásának büntetlen lehetőségét.

Most pedig a veszélyhelyzetre hivatkozva tiltotta meg a kormányfő, hogy a légiirányítók a több fizetésért sztrájkolhassanak.

Orbán Viktor és a Fidesz brutális cinizmussal csak eszközként használják a veszélyhelyzetet arra, hogy lophassanak és elvegyék az emberek jogait!

Az MSZP szerint most már az egész ország érdeke a kormányváltás – beleértve a fideszes szavazókat is. A közpénzek ellopása és az alapjogok eltörlése ugyanis minden magyar embert egyformán sújt.

MSZP

Bővebb információ: Komjáthi Imre, az MSZP elnökhelyettese

Kapcsolódó párttagok