Orbán Viktor felvállalja a szolnoki polgármester nőgyalázó kijelentését

Orbán Viktor felvállalja a szolnoki polgármester nőgyalázó kijelentését
Szolnok fideszes polgármestere „hülye vén k…váknak” nevezett idős szolnoki nőket, nem hajlandó bocsánatot kérni, ehelyett összevissza hazudozik. Ez a Fidesz ajándéka a 0,9 százalékos nyugdíjemelés mellé.

Szalay Ferenc ezzel végleg bebizonyította, hogy semmi helye a közéletben. Orbán Viktornak azonnal le kell őt mondatnia és ki kell őt zárnia a Fideszből. Ha nem ezt teszik, azzal Orbán Viktor azt üzeni, hogy Szalay Ferenc ocsmány kijelentését a Fidesz felvállalja.

Szalay Ferenc az október 27-i közgyűlésen egy parkoló építésével kapcsolatban keveredett szóváltásba négy idős szolnoki hölggyel, majd közvetlenül ezután mondta ki gyalázatos megjegyzését. Ez egyértelmű helyzet, amit az is bizonyít, hogy a jelenetet a szolnoki városi televízió felvételéből azonnal kivágták. A polgármester gyáva és szánalmas hazudozásával teljesen hiteltelenné vált.

Szolnokot nem vezetheti tovább olyan ember, aki idős nőket becsmérel, hazudozik és hiteltelen. Mostantól Orbán Viktoron múlik, meddig vállalja Szalay Ferenc gyalázkodó kijelentését.

Gőgös Zoltán
országgyűlési képviselő

A gyalázatos eset ide kattintva megtekinthető.