2011. szeptember 14. 17:52

Orbán Viktor szóvivőjének újabb hazugságai

Szijjártó Péternek vagy fogalma sincs arról, milyen helyzetben vannak a magyar családok, vagy arcátlanul és alávaló módon hazudik. Egyik lehetőség sem vállalható egy miniszterelnöki szóvivő számára.

Információs szegénységi bizonyítványról és dilettantizmusról árulkodik, amennyiben az ország sorsáról, az Orbán-kormány dilettáns és megbukott gazdaságpolitikája miatt egyre jobban ellehetetlenülő tanárok, mérnökök, szakmunkások családjainak valós helyzetéről azt állítja valaki, hogy ezek a családok képesek kifizetni egy összegben a devizahiteleiket.

Szijjártó Péter érdekes módon egyetlen hangot nem szólt Mesterházy Attila azon felvetéséről, hogy parlamenti képviselő és állami vezető ne vehesse igénybe a végtörlesztést. Nem ártana végre Szijjártó Péternek és a Fidesznek észrevennie, hogy nem mindenki keres havonta milliókat ebben az országban, és róluk, a hiteleiket egyre nehezebben fizető, vagy fizetni képtelen emberekről kell gondoskodnia a kormánynak.  Ennyit a Fidesz kijelentéséről, miszerint az emberek oldalán áll és a felelősségről, amit a kormánypárt eddig újra és újra lesöpört magáról.

Magyar Szocialista Párt