Orbán Viktor végre tisztába tette: nincs kifogása a központi lopás ellen

Orbán Viktor végre tisztába tette: nincs kifogása a központi lopás ellen
Ha igaz, amit Mengyi Roland a Magyar Nemzetben állít, hogy senki nem kereste meg őt a Fidesztől a Voldemort-botrány kirobbanása óta, és nem is kérték, hogy önként mondjon le mandátumáról, akkor erős a gyanú, hogy az uniós pénzek lenyúlására létrejött országos korrupciós hálózat miniszterelnök tudtával működött.

Az MSZP elsőként tett feljelentést a Mengyi Roland lebukásával kirobbant országos kenőpénzbotrány kapcsán. Egyúttal felszólítottuk Orbán Viktor miniszterelnököt, a Fidesz elnökét, hogy nyilatkozzon: tudott-e a központosított lopásról, hiszen nyilvánvaló, hogy itt nem egyszeri, elszigetelt esetről, hanem rendszerszintű korrupcióról van szó.

Ha igaz, amit Mengyi Roland mond, az nem csak azt jelenti, hogy a Fideszben mára teljesen elfogadottá vált a korrupció, hanem azt is, hogy a miniszterelnöknek minimum tudnia kellett a központosított pénzlenyúlásról, hiszen jól tudjuk: a Orbán Viktor nélkül egy szalmaszálat sem lehet keresztbe tenni a Fideszben.

A Voldemort-ügy néven elhíresült korrupciós botrány nem állhat meg egyetlen kishalnál, mert nagyon úgy tűnik, hogy a legmagasabb fideszes körökig vezethetnek a szálak. Az MSZP ezért ismét felszólítja az ügyészséget, hogy tegye a dolgát, és az egész fideszes bűnbanda tevékenységét tárja fel!

MSZP