Orbán Viktornak nemcsak a kormánya tolvaj?

Nem elég, hogy Orbánék ellopják a nyugdíjunkat, elmutyizzák a trafikokat, nem elég, hogy Papcsák Ferenc 100 milliós korrupciós ügybe keveredett, már az ország egyik leggazdagabb és legbefolyásosabb családja, Orbán Viktor legújabb rokonai a gyanú szerint fát is lopnak? Ha egy biciklis fatolvajt rajta kapnak, azonnal megindul az eljárás ellene – joggal. Itt azonban a hírek szerint traktorokkal, ipari mennyiségben vitték el a fákat egy természetvédelmi területről Tiborczék szomszédságában, az eljárás mégsem indult meg hét hónapon keresztül.

Jól mutatja az Orbán-rezsim velejéig romlott korruptságát, hogy a hatalmon lévők nem tisztelnek sem embert sem törvényt. Bárkin átlépnek, bárkit megkárosítanak, ha saját céljaiknak az felel meg.

Orbán Viktor azért épít szép csendben diktatúrát, mert ott a legkönnyebb lopni. Egy diktatúrában senki nem feszegeti a mutyikat, a maffiakormányzást, az elitnek kitalicskázott milliárdos közpénzeket. Nincsen szabad média, nincsenek manipulálatlan statisztikák, nincsen független igazságszolgáltatás, és nem lehet ellentmondani a legfelsőbb vezetőknek.

Ezért kell elkergetni Orbán Viktort és bandáját!

Török Zsolt
szóvivő