mszp.hu | Belföld
2019. november 04. 19:23

Orbánéknak a kórházakra nincs pénze, miközben milliárdokért vesznek fegyvereket

Az Orbán-kormány hitelből vásárolt egy brit-osztrák fegyvergyárat, miközben Magyarországon az omladozó kórházak adósságai soha nem látott méreteket érnek el.

A Fidesz miközben a magyarok egészségén, gyógyulásán ott spórol, ahol csak tud, titkolja, hogy mennyi pénzből fegyverkezik, ahogyan azt is, hogy ehhez kitől kapott kölcsönt.

Miniszterelnök úr, miért fontosabbak a fegyverek a kórházaknál? Magyarország kinek lett újfent adósa az új mániája miatt? Mire ez a nagy fegyverkezés? Már nemcsak politikai támogatást akar nyújtani a keleti diktátor haverjainak, hanem be is akar szállni a vállalhatatlan, véres háborúikba?

Az MSZP szerint Magyarországnak működő kórházakra, minél több orvosra és mindenki számára elérhető gyógyszerekre van szüksége nem pedig milliárdos fegyverüzletekre. Az Orbán-kormány átláthatatlan és gyanús beszerzéseit azonnal le kell állítani, az eddigi üzletek körülményeit pedig ki kell vizsgálni.

MSZP

Tisztelt pécsi polgárok!