Belföld | közlemény megszorítás
2013. május 08. 11:21

Orbánt el kell zavarni!

Három év kétharmad csak szegénységet, hazug propagandát, és az ország kirablását hozta el.

Az ország lakossága három év alatt csak szegényebb lett. Orbán munkahelyet nem teremtett, sőt üzemek zárnak be. Egyik nap dicsérte a Nokiát, másnap megszűnt 2500 munkahely. Egy nap vidáman buszozott Tarlós Istvánnal, másnap 170 embert kitesznek a kaposvári buszgyárból. Pedig ha Magyarország újraiparosítása nem csupán szavakban lenne fontos, akkor hazai gyártók hazai munkaerővel előállított járművein járnák az országot.

Akinek még van munkája annak a keresete sokkal kevesebbet ér. Akinek meg nincs, már csak három hónapig lehet munkanélküli, aztán menekülhet nyugatra. Már félmillióan dolgoznak külföldön, mert itthon nem találják az egymillió új munkahelyet. Az élelmiszerárak az egekben, a kormány mégsem támogatja az MSZP 22%-os élelmiszerár-csökkentő javaslatát.

A gazdák földjeit a fideszes haveroknak játszották ki, a trafikmutyival pedig negyvenezer család alól húzták ki a talajt. Mindez az Orbán-rezsim velejéig romlott politikájának jelképe.

Orbán közben folytatja szélmalomharcát elképzelt ellenségeivel szemben, a demokrácia alappilléreit saját hatalmának megszilárdítása miatt leépíti. Harcának ára akár uniós euró milliárdok megvonása is lehet. Orbán valóságtól elrugaszkodott hatalomvágya az ország fejlődését, pénzügyi biztonságát veszélyezteti. Ezért az Orbán-kormányt el kell zavarni! A változás elkezdődött.

Török Zsolt,
szóvivő