mszp.hu | Belföld | piros pont ételosztás Debrecen
2015. június 29. 10:31

Örülünk, hogy segíthettünk!

Vasárnap, Debrecenben a "Piros Pont"-nál vártuk a rászoruló, nehéz körülmények között élő embertársainkat. Sajnos, hosszú volt a sor. Mindenki kapott egy tál meleg ételt, finom töltött káposztát. Nem számoltuk, de biztos, hogy több mint száz embernek segítettünk, olyanoknak, akiknek vasárnap egyébként nem jutott volna meleg étel.

A tegnapi ételosztást a Hajdú-Bihar megyei 3.sz választókerület szocialistái és a nőtagozat szervezte, kizárólag magánadományokból. Az 1.sz, a 2.sz és a 3.sz vk-k szocialistái, a jövőben egymást váltva, MINDEN HÓNAP UTOLSÓ VASÁRNAP-ján egy tál meleg étellel várják mindazokat az embereket akiknek nem telik vasárnapi, meleg ebédre.

Van egy álmunk is. Szeretnénk, ha Debrecenben is, MINDEN HÉTVÉGÉN meleg ételhez jutnának a nehéz körülmények között élő embertársaink. Várjuk a felajánlásokat, önálló kezdeményezéseket. Miért nem foghatnának össze, itt a civis városban is, a civilek, a segélyszervezetek, a pártok, s közösen alakítsanak ki egy olyan rendszert, amely minden vasárnap meleg ételt biztosítana az éhezők számára.

Fogjunk össze, egy jó ügyért, segítsünk az éhezőkön.